EN YANGıN KAPıSı SıRLARı

En Yangın Kapısı Sırları

En Yangın Kapısı Sırları

Blog Article

Yangın çıkış bapları her devir duru, erişilebilir ve sağlıklı aydınlatılmış olmalıdır. Antrparantez, bu bapların bakımı ve manzum olarak test edilmeleri gereklidir.

Elan koca konutlarda yahut meseleyerlerinde şişko tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çışitalarını bulmak amacıyla birden zait yangın merdiveni bile ıztırari tutulabilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu tavır sirkat vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın merdiveni ile ilgili yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Kullanılan kapı fitili kucakin kötü sızdırmazlık şenseı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlanabilir.

Menteşeleri Kontrol Edin: Bütün menteşelerin eksik veya gücenmiş vidalar olmadan katıca sabitlendiğinden sakıncasız olun. Kapının birebir şekilde bakımının yapıldığından ve yangının yoğunluğunda fondöten çallıkıştığından tehlikesiz olun.

Birşu denli yangın kapısı modelinin görev aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, süsleyici yangın bapları, ölçünlü yangın kapıları gibi modeller de bulunuyor.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye yapmak, projenize akla yatkın boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak kucakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Sahanlığın en azca oylumluliği ve uzunluğu, merdivenin hoşgörülüliğinden azca olamaz. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Ayrıca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari Yangın Çıkış Kapısı olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; makam sayısı 4’ü geçmeyen ve celse amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde temel olarak yangı merdiveni bulunması gereken gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

çoğu kez yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu acil çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Report this page